Personvernerklæring

Bjørnar Fonn er på vegne av Enkeltpersonsforetaket: FONN (org. 923441557) ansvarlig for behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om kunder som: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjøpshistorikk.

Facebook konverteringssporing Pixel

FONN Designverksted kan fra tid til annen bruke Facebook Advertising, Facebook Pixel Re-Marketing og kommunikasjon. Dette verktøyet lar oss forstå og levere annonser og gjøre dem mer relevante for deg. De innsamlede dataene forblir anonyme og vi kan ikke se personopplysningene til noen enkelt bruker. Imidlertid lagres og behandles de innsamlede dataene av Facebook. Facebook kan være i stand til å koble dataene til Facebook-kontoen din og bruke dataene til sine egne annonseringsformål (i samsvar med Facebooks retningslinjer for bruk av data funnet under: https://www.facebook.com/about/privacy/

Facebook har den ultimate kontrollen av informasjonen samlet gjennom Facebook Advertising, Facebook Pixel Re-Marketing og kommunikasjon. Du kan velge bort Facebooks bruk av informasjonskapsler og Facebook Pixel Re-Marketing gjennom innstillinger på din Facebook-konto.

Formål med behandlingen

Vi benytter opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med avtale via e-post eller telefon.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på vår nettside. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. Dersom domene eller webhotell er bestillt, blir informasjon gitt til leverandør av disse tjenestene slik at kundeforholdet kan registreres.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp eller henvendelse lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser: bjornarfonn@gmail.com eller via telefon: 91566124

Denne personvernerklæringen ble oppdatert sist og gjelder fra;