TJENESTER & PRISER

En nettside skal være responsiv og brukervennlig, et sted hvor dine tjenester og virksomhet kommer frem på en fin og tydelig måte og et sted for å møte dine kunder. Derfor kreves det god synlighet i søkemotorer, god brukervennlighet både på pc og mobil og ikke minst at den er oppdatert og viser riktig innhold til enhver tid

Jeg ønsker at du som kunde skal være helt fornøyd når du overtar siden. Derfor får du en skreddersydd løsning som er levert til en fast pris

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på din nettside eller design idé

www

WEBDESIGN / REDESIGN

Ønsker du en ny nettside for din virksomhet, et foretak i oppstarten, salg av produkter eller å vise frem noe visuelt. Jeg kan hjelpe deg å designe en ny løsning eller videreutvikle en eksistere du har fra før.

www

BRUKERVENNLIGHET

Kanskje har du en nettside som ikke er optimal. Ofte kan en et gammelt design gi noen utfordringer i vår mobile hverdag. Jeg designer sider med tanke på brukervennlighet og hjelper deg gjerne tilpasse eldre nettsider.

www

NETTBUTIKK

Har du tanker om å selge varer eller tjenester på nett? Jeg hjelper deg gjerne med hele prosessen; hvordan den skal bygges opp, hva den skal inneholde og hvordan den skal vise frem dine produkter eller tjenester på best mulig måte

design_laptop

ENKEL NETTSIDE

Profilering av din virksomhet eller dine tjenester.
kr 4900
+mva
  • SKREDDERSYDDE SIDER MED INNHOLD
  • SEO (SØKEOPTIMALISERT)
  • * HOSTING INK. SSL FOR KRYPTERT TRAFIKK
webdesign_tjenester

UTVIKLING OG VEDLIKEHOLD

Ønsker du å videreutvikle et eksisterende nettsted eller generelt vedlikehold av et nettsted. Jeg kan hjelpe med sikkerhetskopiering, oppdatering og reperasjon av feil på wordpress installasjon. Jeg kan også hjelpe å videreutvikle nettsiden eller funksjoner på siden. Dette kan være generelt design, nettbutikk, sidemaler og oppsett.
kr 350
/pr time
  •  

For meg er det viktig at innholdet og nettsiden er gjennomtenkt fra bunnen av. Derfor er det viktig å lage sider spesialtilpasset det du som kunde ønsker.

Her finner du to eksempler på nettsider med forskjellige behov. Det kan være flere undersider med innhold for viser din informasjonm dine tjenester, media, innlegg eller nettbutikk med produkter.  Noen kunder ønsker å samle mest mulig informasjon på forsiden.

KUNSTNER | FESTIVAL